Тризвезден хотел "Кредо", като част от комплекс "Кредо" предлага уют и спокойна атмосфера за своите гости, високо качество на обслужване на достъпни цени. Модерният интериор на хотела впечатлява своите гости с изискана елегантност, лукс и неподправена индивидуалност. Удобствата, с които разполага са предпоставка както за почивка, развлечения и бизнес срещи, така и за незабравимо преживяване.

Хотелът разполага с 4 единични стаи, 13 двойни стаи с отделни легла, 2 двойни стаи със спалня и един апартамент.

Комплек "Кредо" предлага използването на конферентни зали с до 30, 60 и 150 седящи места. Залити предлага отлична възможност за провеждане на семинарни обучения, фирмени мероприятия, презентации, конференции а също така и тържества или коктейли. Всички зали са снабдени с централна климатизация и шумоизолираща настилка, което допринася за уюта по време на мероприятието Ви. Във всяка зала има възможност за използване на мултимедийна презентационна техника, флипчарт и интернет достъп.

За своите бизнес клиенти хотелът предлага отлична възможност за провеждане на бизнес разговори и съвещания в своите три зали за бизнес срещи. Те са разположени на партера на сградата в близост до ресторанта и кафе бара, което е допълнително удобство при продължителни разговори. Залите са обзаведени с модерни и удобни мебели. Предлагат възможност за ползване на флип чарт.

Комплекса предлага на своите клиенти да изпитат удоволствието от възстановителните услуги (парна баня, джакузи) след приятните минути във фитнес залата. Търсената прохлада в летните горещи дни нашите клиенти ще намерят край откритият басейн с чаша тонизираща напитка в ръка.

Релакс центърът е в процес на изграждане!

Ресторантът "Кредо" е с изискан салон за 100 места, а интериорните решения го отличават със свой собствен стил. Дискретният изискан сервиз, професионализма на кухненския екип и отличната традиционна кухня доставят търсеното удоволствие и наслада. Има възможност за провеждане, както на семейни тържества, така и на празнични вечери. Високото качество на обсужване и индувидуалното отношение към всеки гост, правят ресторанта предпочитано място.

Кафе-бар "Кредо" със своята уютна обстановка и топло отношение към клиентите си, е идеалното място, както за едно горещо, ароматно кафе в обедната почивка, така и за приятна вечер на по чашка, в компанията на приятели. С огромното си разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, кафе-бар "Кредо" може да задоволи вкусовете на най- капризните клиенти.

Комплекс КРЕДО
с. Трудовец
общ. Ботевград, обл. София
ул. Цар Симеон 6
тел./факс (0723) 93379
email: info@centrecredo.com